TARİHÇEMİZ

06.12.2017 2710

1970'li yıllarda değişik binalarda eğitim öğretime başlayan okulumuz; 1978 yılında tek katlı olarak şu anki B Blokta öğretime başlamıştır. Daha sonra 2. katı yapılarak eğitim öğretime devam edilmiştir. İlk olarak "Ahatlı Yukarı Mahalle" adı verilmiş, 1996 yılında okulun adı "Yenidoğan İlkokulu" olarak değiştirilmiştir.

Zorunlu eğitimin 8 yıl olmasıyla 1999 yılında bakanlık tarafından okulumuza yeni bina yapılmaya başlanmış, Antalya´nın sayılı eşraflarından Hayırsever Ahmet ATMACA´nın büyük bir bağış yapması ile okulumuzun şu anki A Bloğu tamamlanmıştır. Okulumuz 1999 yılında "Ayşe-Ahmet Atmaca  İlköğretim Okulu" adıyla eğitim öğretime başlamış olup 2017 yılı itibariyle de "Ayşe-Ahmet Atmaca Ortaokulu" adıyla eğitim ve öğretim çalışmalarına devam etmektedir.

Okulumuzda Görev Yapan Müdürler

Ramazan UYHAN